Välkommen att fira sportlovet i Sundsvall. Här hittar du ett urval av alla aktiviteter som finns att göra i Sundsvall under sportlovet.


Sportlovskortet
Sportlovskortet är det givna inköpet inför årets sportlov. Med kortet får du tillgång till sex olika skidbackar med ett och samma kort. Det finns även tillägg så att du även får entré till Himlabadet. Du hittar all information om sportlovskortet här.


Längdskidåkning
Längdskidåkningen är helt magisk i år (också). I Sundsvall så hittar du dessutom Sveriges senaste Vasaloppscenter uppe på Friluftscentrum Södra Berget. Utöver det finns det också många andra spår som passar både den erfarne åkaren som nybörjaren. Du hittar spårinformation här!


Himlabadet
Ibland är det skönt att smita undan från kylan och kasta sig i ett värmande bad. På Himlabadet så hittar du ett komplett äventyrsbad där du kan utmana kompisarna i vattenrutschkanan eller se vem som har snyggast stil i Surfstreamen. Du hittar öppettider och priser här.
Vägbskrivning


Leos lekland
Något för de allra minsta. Besök leklandet och gör av med all energi innan det är dags att lägga sig. Behöver energin fyllas på så går det givetvis att äta på Leos också. Du hittar information om leklandet här.


Strike club
Längst upp på södra berget så kan du utmana polarna i bowling. Vem slår egentligen flest strikes och vem lyckas kasta klotet i rännan flest gånger? Information och bokning här.


Va ute!
Naturen är till för att njutas av, så se till att vara ute! Ett tips är att besöka Sidsjön. Där kan man grilla, vara ute och gå, åka längd eller åka utför på ett och samma ställe. Gräv ner er i snön, ta med lite fika och njut av naturen i goda vänners lag!