Sundsvall är en av Norrlands krogtätaste städer. Här finns ett stort utbud av restauranger som håller en hög kvalité och vi vågar säga att det finns något för alla! Här kommer några tips att besöka i sommar. 


M/S Medvind
Vad kan passa bättre ihop än lite medvind när du ska upptäcka genom Sundsvalls trevliga skärgård? Namn som Tjuvholmen, Spikarna och Vindhem dyker upp längs kryssningen medan du avnjuter en buffé eller blir uppfriskande saltstänkt på däck.


Ménageriet
Här huserar egentligen tre krogar under samma tak, så det finns mycket att välja på. Kung Louie briljerar med flatbreadpizza, APA är omtalade för sina sagolika hamburgare och längst in hittar du Bar De Ménagerie är det drinkarna som får finsmakarna att jubla.


Udda Tapas
Flytta Barcelonas tapas-feeling till Sundsvall, lägg till en takbar, en mysig bakgård och en allmänt skön atmosfär. Där har du Udda Tapas. En liknande känsla får du om du besöker systerrestaurangen Rå, också en Sundsvallsfavorit några gathörn bort.


Skatan (Kustvägen)
Turistleden Kustvägen har tio restauranger och caféer och sommartid är det hit man åker för att njuta fisk och skaldjur. En av höjdarna är definitivt Skatans Café och Krog med det egna rökeriet och med avslappnad atmosfär när bybor och andra gäster möts vid borden.


Vindhem
När Sundsvallsborna i år korade Folkets restaurang i en sms-omröstning stod krögaren Mimmi Siezing och hennes Vindhem som segrare. Hit till Alnös sydspets kommer inte bara båtägare, utan även alla som älskar riktigt god mat.


Ping Pong
Några av Sundsvalls mest namnkunniga krögare satsade i fjol på ett nytt koncept, med deras egna ord: “asian fusion på norrländska”. Inte oväntat har Ping Pong blivit väl mottagen med sitt fokus på fisk, skaldjur och grönsaker i ett kallt, ett varmt och ett ljummet kök.