Visit Sundsvall – En destination, tre kommuner

Visit Sundsvall marknadsför Destination Sundsvall (Sundsvall, Timrå, Ånge) som besöksmål och har två verksamhetsområden: Turistbyrån samt Marknad & Försäljning.

Turistbyrån:
Ett auktoriserat turistcenter som hjälper dig med information om – och i viss utsträckning bokningar av – sevärdheter, aktiviteter, restauranger och boende i Destination Sundsvall och hela Sverige. I vår nya shop säljer vi souvenirer, fiskekort, frimärken, kartor och böcker. Turistbyrån ligger i Stadshuset vid Stora torget i Sundsvall och i lokalerna finns även det digitala upplevelsecentret Stenstan Visitor Center och Entré Sundsvall, där du kan köpa biljetter till olika evenemang i regionen. Hos oss har du även tillgång till Internet för informationssökning eller för att hålla kontakten med nära och kära på din semester.

Se auktorisationskraven från Visita här

Marknad & Försäljning:
arbetar långsiktigt – både strategiskt och operativt – med att marknadsföra, paketera och sälja Destination Sundsvall. Detta sker i nära samverkan med besöksnäringsaktörer, Sundsvall, Timrå och Ånge kommun, andra viktiga intressenter, samt med andra närliggande destinationer.