Shoppingsugen? I Destination Sundsvall så finns det en massa möjligheter till härlig shopping i härlig miljö.


Birsta
Det är över 50 år sedan Ikea invigde varuhuset i Birsta, och det blev startskottet på en utveckling som gjort området till ett av Sveriges största handelsområden. En av pärlorna är gallerian Birsta City som flera gånger utsetts till landets mest populära galleria av kunderna.


Stenstan
Shop till you drop! I vackra Stenstan samsas restaurangerna med butikerna som lockar till en mysig och trevlig shoppingrunda. Här heter juvelen In:gallerian, en mix av butiker som sträcker sig genom tre kvarter.


Sveriges lääängsta loppis
Ljungandalsvägen är en slingrande och vacker turistled genom natursköna områden. Det är också vägen som tar den som gillar fynd och vintage längs landets längsta loppmarknad. Var startklar den 14-15 juli och glöm inte plånboken!


Bondens marknad
Tänk dig en klassisk torgmarknad, det upplever du på Bondens marknad under höstens lördagar på Stora torget. Här trängs kunder som handlar och pratar med traktens producenter om odling och uppfödning, allt det som intresserar den konsument som tänker ekologiskt och hållbart.


Selånger marknad
Succémarknaden väst på stan lockar cirka 100 000 besökare. Knallar, underhållning, foodmarket, aktiviteter för barnen och två mässor för motor samt fritid, jakt och fiske gör att det den 16-17 augusti bjuds lika mycket shopping som inspiration och folkfest!