Våra roadshows

Kan man bygga upp en hel sandstrand med solstolar, parasoll, strandlekar och allmänna galenskaper mitt på Torget i Trondheim? Ja, är svaret. Det är så vi målmedvetet varje år har närmat oss våra grannar i väster, och det har gett resultat. Radioreklam, annonskampanjer och vårt Turistmagasin översatt till norska är andra marknadsförings-insatser som bidragit till att norrmännen har upptäckt vår destination.

På samma sätt ger vi oss årligen ut på roadshows till olika svenska städer för att berätta om allt man kan uppleva i Destination Sundsvall. Vi fyller en buss med giveaways, tryckt information, folk från diverse besöksnäringsföretag och personal från turistbyråer och Visit Sundsvall, sen drar vi helt enkelt.

2016 års roadshow gick av stapeln den 20-21 maj. Vi delade bland annat ut 6 000 sommarband till våra norska vänner, med erbjudanden och rabatter till en mängd aktiviteter och upplevelser i Sundsvall.
 
I Näringslivsbolagets nyhetsbrev (se längst ner på sidan om du vill ta del av nyhetsbrevet) får du mer information om våra roadshows, eller så hör du av dig till oss om du är intresserad av att följa med på någon tripp. Det brukar inte bli tråkigt…

Roadshow 2018

Datum för 2018 Roadshow kommer inom kort.