Destination Sundsvall har en stor mängd olika aktiviteter som passar ung som gammal. Här kommer ett urval av alla härliga aktiviteter som du kan testa på i Sundsvall, Timrå eller Ånge.


Surf/Himlabadet

Himlabadet med sitt äventyrsbad och relax är en av de mest besökta anläggningarna i Destination Sundsvall. De riktigt våg-halsiga testar Surfstream som är en flodvåg inomhus. Upp och surfa! Men du måste vara minst 7 år och ha passerat 125 cm i längd.


Åparken Skatepark

Gillar du att ta dig fram på hjul så kan det här vara stället för dig! Hit kommer (främst) våra yngre förmågor med BMX, skateboards och kickbikes för att umgås och känna fart och spänning. Extra plus för det vackra läget vid Selångersån.


Cirkus Elvira

På sommaren växer en färgglad liten cirkusby upp på Norra berget. Det är Cirkus Elvira som tar gräsmattor och omgivningar i besittning med sina tält och som bjuder in barn att vara med. Träna cirkus tillsammans med proffsen!

 


Rent a Local

Swedish Countryside är ett spännande koncept som erbjuder aktiviteter tillsammans med lokalbefolkningen i Ånge. Prova på att baka segkaka i stenugn, följ med på en fisketur, plocka bär eller hitta på något annat med riktigt lokal touch!

 


Boda Borg

Boda Borg finns på sju platser, men det var i Torpshammar succén startade. Upplev de nervkittlande utmaningar i alla Questar (rum med gåtor) som du och ditt lag skall klara er igenom. Tips: använd kreativitet, samarbete och fantasi!

 


Mid Adventure

Camp Mid Adventure ligger i Torpshammar, på en tallås vackert omgiven av älv och berg. Här roar ni er med höghöjdsbana, zipline, volleyboll, paintball, vattensport och många fler äventyr. Här finns fina ställplatser och stugor nära vattnet.

 


Takvandring
Högt uppe på takåsarna i Sundsvall går du på guidad tur och får höra om stadens fascinerande historia. Ett sinnrikt säkerhetssystem och guider med certifierad utbildning på hög höjd gör aktiviteten till en säkert äventyr.

 


Trolska Skogen

En vandring i Trolska Skogen är både en saga och ett äventyr för hela familjen. Här finns skådespelare som agerar i vackra och fantasifulla miljöer Varje sommar presenteras ett nytt sagoäventyr som engagerar nyfikna barn i åldrarna 2-9 år.


Paddla kanot i Ljustorpsån

Att befinna sig på vattnet en härlig sommardag, ja, det är det inte mycket som slår! Ljustorpsån flyter sakta fram genom varierande skogs- och jordbrukslandskap och beroende på vattenstånd finns en del små spännande forsnackar.