Sommarbandets erbjudande:
20% rabatt, avser frukost, brunch och middag.

Om hotellet:
Scandic Sundsvall City är beläget i hjärtat av Sundsvall, med stadens populära shoppingstråk precis runt hörnet. Hotellet ligger endast 1 km från tågstationen och 25 minuter med bil från Sundsvall/Timrå Airport.

Hotellets restaurang Brasserie Verket, är en hyllning till industriarvet och staden mellan de två bergen. Från menyn kan du välja mellan klassiska rätter, samt grillrätter av kött, fisk, fågel och grönsaker. Här tillagas maten i ett öppet kök så att du som gäst befinner dig mitt i händelsernas centrum.

I rotisseriet tillagas all mat på långa spett i en ugn för att bevara smakerna på bästa sätt. Inget krångel. Helt enkelt fina råvaror, ett gott hantverk och god mat i en välkomnande miljö för både familj och vänner. Varje dag är restaurangen öppen för lunch och middag, på helgerna serveras brunch. Vid receptionen ligger Bar & matsal, där du kan njuta av en härlig frukostbuffé.

Som boende gäst på Scandic Sundsvall City har du fri tillgång till bastu, gym och relaxavdelning. Det erbjuds fritt trådlöst internet i alla våra allmänna utrymmen samt hotellrum.  

https://scandichotels.se