Sommarbandets erbjudande:
Bo centralt hos oss på Quality Hotel Sundsvall i sommar!

Uppge bokningskod ”SOMMARBAND” på +46 (0)60-16 00 02 och boka ex. del i dubbelrum för 445 kr/person inkl. frukostbuffé (gäller i mån av plats) Barn under 12 år äter gratis från barnmenyn i vårlobbyrestaurang q.bar i sällskap med betalande vuxen.

Quality Hotel Sundsvall

Om Hotellet:
På Quality Hotel Sundsvall finns något för alla! Hotellets alla 201 rum och lobbybaren q.bar renoverades i början av 2013 och erbjuder en modern avslappnad atmosfär.

Med stora konferensytor, mycket nöje och moderna restauranger är anläggningen en av de mest kompletta i Sundsvall. I samma hus som hotellet finns även Filmstaden, sköna lobbybaren q.bar och Aveny med stort nöjesutbud. I direkt anslutning till hotellet finns parkeringsgarage.

Avenys restauranger
Från festvåning till konsertsal till jazzklubb. Aveny har Sundsvalls bredaste utbud av underhållning. Med restauranglokaler på två våningar finns ett stort nöjesutbud kombinerat med möjligheten att i all enkelhet sitta ner, koppla av och umgås över en bit mat och dryck.

Sundsvall när du är ledig
Quality Hotel Sundsvall ligger ett par minuters promenad från Sundsvalls vackra stenstad med all shopping och service som kan önskas. Sommartid finns många vackra stränder längs Sundsvalls kust och vintertid erbjuds fina längdspår och slalombackar, centralt och nära.

Meddela receptionen om du anländer senare än 16:00.