Stugor och lägenheter

Visit Sundsvall förmedlar privata stugor och lägenheter över hela Medelpad. Här hittar du olika objekt nära skog eller hav och har du frågor så att kontakta oss så berättar vi mer om de olika alternativen.

Läs mer och boka här

Vandrarhem

Vi har en variation av vandrarhem att erbjuda, antingen om du vill bo centralt i Sundsvall eller naturnära, oavsett vad du vill ha hittar du det hos oss.

Läs mer och boka här

Hotell

Vi har smakfulla, prisvärda och historiska hotell i den unika Stenstan i Sundsvall. Men här finns också hotell utanför stadskärnan, t.ex. vid Gärde eller uppe på Södra Berget om du vill ha en imponerande utsikt över staden.

Läs mer och boka här

Bed & Breakfast

Bo bekvämt i eget rum med frukost. Bed & Breakfast är ett billigt och mer personligt övernattningsalternativ. I Sundsvall kan du bo både nära stan och på landet.

Läs mer och boka här

Herrgård

Vill du känna historiens vingslag? Upptäck då våra Herrgårdar som kan erbjuda unika boenden i fantastiska miljöer utanför Sundsvall.

Läs mer och boka här

Camping och Stugby

Gillar du uteliv och att bo nära naturen? Då är camping i Sundsvall som gjort för dig, njut av platser vid sjö, hav eller skog.

Läs mer och boka här

Gästhamn

Efter Sundsvalls kustband finns flertalet gästhamnar och naturhamnar att lägga till vid. Det finns även många små-båtshamnar där medlemmar har sina båtar.

Läs mer och boka här

Visit tipsar

Clarion Collection Hotell Grand

Clarion Collection Hotel Grand ligger centralt beläget i ett av de gamla unika stenhusen i Sundsvalls vackra stenstad. Ett nyrenoverat modernt hotell med det lilla extra.Vi bjuder alltid på eftermiddagsfika och kvällsmat. Välkomnen att känna dig som hemma hos Clarion Collection Hotel Grand!

Sundsvalls Turistbyrå

#visitsundsvall

Laddar…
Powered by arrivalguides.com

Annons

Tipsa en vän Dela på: Beställ ditt exemplar av vår broschyr eller bläddra i den bläddringsbara direkt här Läs broschyren Beställ broschyren
Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Få massor av nyheter direkt till din e-mail. Anmäl dig här