Annonsera på Visit Sundsvall

Idag är Internet den absolut viktigaste marknadsplatsen för bokning av boende, resor och evenemang. Hemsidan visitsundsvall.se besöks årligen av ca 400.000 besökare och är den officiella webbplatsen för resmålet Sundsvall med omnejd. Den vänder sig till både svenska och utländska turister som aktivt söker efter att resa, bo, äta och göra . Det kan vara både privat – och affärsresenärer.

annonsera

Annonsyta 1 – Kampanjyta

Bildstorlek 3000 x 1700 px
Det finns möjlighet att annonsera på den stora bildytan (kampanjyta) på någon av våra undersidor (Aktiviteter & Äventyr, Mat & Dryck, Göra, Bo & Resa och Paket). OBS! Ej startsidan.
En rubrik samt en kortare beskrivande text samt valfri länkning.
Pris: 4000 kr/mån

Annonsyta 2 – Puffyta

Bildstorlek 600 x 760 px
Denna yta kallas puff och kan läggas på vilken sida som helst, även startsidan är möjligt, men här gäller först till kvarn.
En rubrik samt en kortare beskrivande text samt valfri länkning.
Pris: 1500 kr/mån

Annonsyta 3 + textyta – Artikelyta

Bildstorlek 1300 x 740 px
Annonsyta som kan placeras på någon av våra undersidor. OBS! Ej startsidan. Denna yta har en ordentligt textyta för en mer detaljerad beskrivning. Läs mer-knapp samt valfri länkning.
Pris: 2500 kr/mån

Att tänka på!

Alla bilder som skickas till oss ska vara fria från inklistrade texter eller dyligt. Viktigt att dom är rätt storlek och sparade i jpeg-format. Alla annonser ligger uppe en månad från publiceringsdatum. Vi förbehåller oss rätten att placera ut annonserna där vi tycker dom passar in bäst. Små annonser placeras i första hand ut på startsidan, men vi avgör hur många som får ligga där samtidigt.

Annonsera i Turistmagasinet

Välj att synas i ett av Sveriges största magasin, om en unik kuststräcka och världsarv. Information för dig som vill annonsera i vårt magasin.

Inger Öhrling
DSTN Sundsvall
inger@dstnsundsvall.se
Tel: 070-689 55 25
www.facebook.com/dstnsundsvall